Schedule

Sunday School Winter Schedule

Time
Description
Minutes
9:15 – 9:30
Arrival
15 mins
9:30 – 10:00
Introductions + Review of Previous Lessons
30 mins
10:00 – 10:10
Snack Break
10 mins
10:10– 10:30
Al Qaa’idah Al Nooraniyah (Tajweed)
20 mins
10:30 – 11:00
Islamic Studies
30 mins
11:00 – 11:25
Arts & Crafts
25 mins
11:25– 12:10
Qur’an Memorization + Meanings
45 mins
12:10– 12:30
Lunch + Recess
20 mins
12:30– 12:40
Wudhu, Salah Preparation
10 mins
12:40 – 1:00
Salah
20 mins
1:00 – 1:45
Arabic Language
45 mins
1:45 – 2:00
Packing up + Dismissal
15 mins

The schedule is subject to change according to winter/summer timings and administrative purposes